Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Hiç kuşku yok ki yangın felaketi, yıl ortamında kişi yitirilmesine ne olan en koca etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kesik bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem de esrar yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile güçlü dokumada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında birey ve emtia kaybı geriış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili gestalt anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya sadık kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin esenlıklı çaldatmaışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenleri, ananevi yangın merdivenlerine kıyasla elan geniş bir kaçış yolunu temsil paha. Bu nedenle bu merdivenleri kullanırken titiz ve prezantabl adımlarla inin.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en müsait hediye politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size veri verecektir.

Molekül 3- Kaçış merdiveni kuruluşnın dışında kalabilir. Fakat bununla müntesip uyulması müstelzim bazı kurallar mevcut. Mesela; bir konstrüksiyonnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden bir tomar ise yapı dışına yıldızlı merdiven kuruluşlmasına müsaade verilmemektedir.

Ancak kullanıcı nüshası 50 kişoflaz sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri içermektedir.

TSE yangın kapısı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne başüstüneğuna karışmaz. Yalnızca içinde kullanılan malzemeleri not hileır ve bu şekilde teste basıcı cirim.

Yangın bapları sadece ivedili durumlarda binadan kaçışı uydurmak değil, aynı zamanda yangın kadar durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine göre yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Evgin çıkış kapıları olarak da anılan bu kapıların kullanmaı çabucak vakit kaybetmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını belli bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin ulaşma süresine kadar hengâm Yangın Kapısı kazanmanızı katkısızlar.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da yamanı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli zemin oluşturur.

Yangın Eminği Ekipmanlarını Muayene Edin: Yangın söndürme cihazları, yangın alarmı ve yangın dolapları kadar asayiş ekipmanlarını nizamlı olarak denetleme edin ve bakımını kuruluşn. Bu ekipmanların çalışır durumda evetğundan emin olun.

Report this wiki page